Aktivitetscenteret på Obovej 7

Velkommen til Aktivitetscenteret, også kaldet AC i daglig tale. Vi er et dagtilbud for personer i alderen 18-65 år med en erhvervet hjerneskade. Vi tilbyder aktiviteter og samvær for vores brugere.

Når du læser på denne side, er det højest sandsynligt at du er pårørende til en person med hjerneskade eller fagperson. På siden finder du en kort beskrivelse af vores aktiviteter.

Du finder os på Obovej 7 i Næstved. Vi er et § 104 tilbud, og det betyder at dit familiemedlem skal visiteres for at komme herud.

Vi har forskellige aktiviteter som varierer fra bingo, musik, dans, foredrag, kanoture, film, koncerter til årstidsbestemte temauger og havehold. Vi afholder også Obolioade (tænk OL) og en årlig temafest. Alt i alt, varierer aktiviteterne i AC.

Til dagligt laver vi flere forskellige aktiviteter, som breder sig fra kreativt til motion. Vi har café, lounge, træningssal, to værksteder og grønne områder.

Vi har også forskellige projekter som din pårørende kan være med i. Det spænder fra avisproduktion, lysstøberi, havehold, tøse/mandeaften, kanoture, foredrag, film, koncerter, årstidsbestemte temauger, årlig temafest og vores helt egen Obolioade.

Kontakt

Adresse
Obovej 7
4700 Næstved

Leder
Gitte Severin
Mobil: 55882227
Mail: gisev@naestved.dk

For dig som er fagperson:
Læs nærmere om Aktivitetscenteret på tilbudsportalen.